Prenumerera!
Follow PetramedAochE
Vem är vem?
Petra = Jag
M = Min sambo
A = Min son
E = Min dotter
Observera!

Mina bilder och mina texter är just mina bilder och mina texter. Dessa får därför inte "lånas" utav någon annan utan mitt tillstånd. Var vänlig och respektera detta!

Är det något ni vill låna så FRÅGA. Jag brukar inte vara omöjlig.

Tack på förhand!

I arkivet
Kategorier
Vi kommenterar mest!
  • Marina
  • Carolina
  • Agnieszka
  • PetramedAochE
  • Nadja

Medlem i

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar
Statistik

Online: 2
Idag: 9
Vecka: 408
Totalt: 85917

Vissa har medflyt, andra har….motflyt.

Sent igår sa det PANG här hemma och strax därefter började det lukta bränt. Först fattade jag inte vad det var som hänt men tillslut visade sig att det var laddaren till min dator som hade pajat. Helt kaputt. Igen.

Det var ju inte längesedan jag köpte en ny laddare, och det var heller inte länge sedan hela batterimockajongen inne i dator lossnade totalt så M var tvungen att utföra en oerhört komplicerad och ärrbildande operation på gamla Bettan. Men hon överlevde den krisen. På en hårsmån. Men som ni kanske förstår så känner jag inte att det riktigt är tid för ännu en kris för henne. Inte än.

När M började på sitt nya uppdrag fick han ännu en jobbdator så just nu sitter jag med hans gamla dator, och är därför inte helt bortkopplad från ”verkligheten” denna gång. Men med denna datorn känner jag mig faktiskt mer handikappad än vanligt. Tangenterna sitter inte som jag är van vid och jag vet inte hur många gånger jag råkat trycka på Caps Lock istället för A och skrivit många långa meningar innan jag upptäckt mitt misstag. Känsligheten för muspekaren är inte heller som på Bettan, så det känns som jag drar runt på en 100 kilos tyngd över skärmen så fort jag ska klicka på något. Oerhört kämpigt. Men det allra värsta är att jag inte har mina program. Mina kära kära gamla program som gör mitt datorliv värt att leva. Photoshop, mitt älskade Photoshop….

På tisdag ska jag på en intervju inför en praktik och för att få denna praktikplats är det två program, förutom Photoshop, de vill att man ska kunna. Två program som jag visserligen har hört talas om, men som jag bara har just det. Hört talats om alltså. Min tanke är ju då att jag ska försöka lära mig dem nu under helgen. Lite lätt så där. Hur svårt kan det var liksom. Så förut satte jag mig och skulle ladda hem Trials av programmen hit till M:s jobbdator, men jag kom inte så långt för redan när det första programmet skulle installeras så sa dator ifrån att den var full. Ja, alltså full som i att det inte fanns tillräckligt med utrymme. Och inte kan jag ju ta bort något annat heller för det tror jag inte M skulle uppskatta. Men jag är inte förvånad direkt, varför ska saker och ting bara flyta på när man kan anstränga sig till det yttersta i stället? Den senaste timmen har jag suttit och läst programtutorials, men jag måste säga att det skulle kännas lite bättre att kunna prova sig fram rent praktiskt också, istället för att bara läsa teori…

Det får blir att åka och köpa en ny laddare till min dator typ idag.

Eller så köper jag en ny dator istället.

3 hjärtliga tankar om “Vissa har medflyt, andra har….motflyt.”

Det är nyttigt att kommentera

Presentbageriet
Presentbageriet
Samarbetspartners
Reklam